فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

نماینده شازند: دستگاه قضا درباره سابقه قضایی تاج شفاف‌سازی کند| علت سکوت کمیسیون اصل ۹۰ نسبت به تاج چیست؟

  • کد خبر: ۱۲۳۶۶۴
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
نماینده شازند: دستگاه قضا درباره سابقه قضایی تاج شفاف‌سازی کند| علت سکوت کمیسیون اصل ۹۰ نسبت به تاج چیست؟
نماینده شازند در مجلس گفت: بر اساس اصول (۸۴) و (۸۶) قانون اساسی از دستگاه قضا بویژه رئیس آن که شخصی عدالتخواه است می‌خواهیم برای تنویر افکار عمومی اعلام کند آیا مهدی تاج هرگونه سابقه قضایی دارد یا خیر؟

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان در جلسه علنی امروز در تذکرات شفاهی خود به موضوعات مختلفی از جمله پرداخت حقوق معلمان مهرآفرین، ویلاسازی‌های غیرمجاز و انتخاب تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال پرداختند که در این گزارش می‌خوانید:

مبلغی که به حساب معلمان مشمول رتبه‌بندی واریز شده به معلمان مهرآفرین هم پرداخت شود

جبار کوچکی‌نژاد نماینده رشت در مجلس در جلسه علنی امروز در تذکری خطاب به رئیس مجلس، گفت: نمایندگان دو هفته برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه می‌روند و پس از آن مهرماه آغاز و مدارس بازگشایی می‌شود.

نماینده مردم رشت در مجلس افزود: در این رابطه بیش از ۸۰ هزار معلم طرح مهرآفرین شامل طرح رتبه‌بندی نشدند البته درست است که مجلس به این موضوع ورود کرده، اما انتظار می‌رود دستور داده شود مبلغی که به حساب معلمان واریز شده به حساب این نیرو‌ها نیز واریز شود تا با روحیه خوب سال تحصیلی را آغاز کنند.

فرمانداری جلوی ویلاسازی متخلفان را بگیرد

بر اساس این گزارش، حجت الاسلام حسن نوروزی نماینده رباط‌کریم نیز در تذکری شفاهی از استانداری تهران و حراست استانداری به خاطر جلوگیری از واگذاری ۳۰ هکتار از اراضی استان تهران به بزرگترین بدهکار بانکی تقدیر و تشکر کرد.

وی افزود: همچنین از دادگستری بهارستان به خاطر صدور دستور درخصوص حفظ اراضی وزارت بازرگانی سابق در نسیم شهر شهرستان بهارستان که شخصی با ایجاد یک شرکت جعلی تلاش داشت این زمین‌ها را تصرف کند و جلوی آن گرفته شد، کمال تشکر را دارم.

نماینده رباط‌کریم اضافه کرد: همچنین از وزارت راه و شهرسازی می‌خواهم که نسبت به پرونده شهرک سفیدان شهر رباط‌کریم که ۸۲۰ هکتار از اراضی این منطقه مورد تصرف واقع شده، جلوی آن گرفته شود. همچنین از فرمانداری رباط‌کریم می‌خواهم جلوی شخصی که قصد دارد ۱۰۰ هکتار از اراضی رباط‌کریم را ویلاسازی کرده  بگیرد.

دستگاه قضا درباره وضعیت سابقه قضایی تاج شفاف‌سازی کند

همچنین محمود احمدی بیغش نماینده شازند در مجلس در جلسه علنی امروز در تذکر شفاهی خود گفت: بر اساس اصول (۸۴) و (۸۶) قانون اساسی از دستگاه قضا به ویژه رئیس آن که شخصی عدالتخواه است می‌خواهیم برای تنویر افکار عمومی به ویژه میلیون‌ها جوان اعلام کند آیا مهدی تاج هرگونه سابقه قضایی دارد یا خیر، اگر دارد چرا باید در رأس فدراسیون فوتبال قرار گیرد و میلیون‌ها نفر را بدبین کند.

نمایده شازند در مجلس بیان کرد: همچنین این درخواست را از کمیسیون اصل ۹۰ مجلس دارم، زیرا تاج در آنجا سابقه دارد و لازم است رئیس کمیسیون از تریبون مجلس علت سکوت خود را اعلام کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->